Poslanstvo naše založbe

Naša založba je začela s svojim poslanstvom leta 2007 z namenom, da ljudem ponudimo alternativne načine za kvalitetnejše življenje. V knjigah, ki jih izdajamo, nam avtorji razkrivajo starodavne skrivnosti življenja, ki so vseskozi z nami, le najti jih moramo, saj so skrite v nas samih.

Naše želja je, da vas te knjige navdihnejo in vam ponudijo orodja in uvide, s pomočjo katerih se boste počutili dobro, srečno in izpolnjeno. Želimo, da naše knjige služijo kot kažipot za vse, ki si želimo najti notranje ravnovesje in stopiti na pot spokojnosti, obilja in radosti.

 

Raziskujte duhovne dimenzije življenja

Dvig zavesti – individualne in kolektivne – je dandanes nujen, a tudi zahteven korak. Avtorji v naših knjigah razlagajo ta energetski preporod in vam ga pomagajo uresničiti.

Za vas izbiramo poglobljene duhovne tematike, ki razkrivajo in nam približajo skrivnostne teme, kot so akaški zapisi, božanska matrika, jasnovidnost in angeli. Branje teh knjig vas bo napolnilo z modrostjo, zdravilno močjo, zavedanjem in notranjo močjo.

 

Uresničite svoje sanje

Ne glede na to, kdo ste, ste najpomembnejša živa oseba, kar zadeva vas in vaše življenje. Zato verjemite vase, gradite na pozitivnih izkušnjah in razvijajte svoje dobre lastnosti.

Ko se odločite za pozitiven odnos do življenja, prinaša vsak korak v pravo smer obilje, tako finančno kot obilje dobrih odnosov in dobrega počutja. Za vas izbiramo le najboljše avtorje, ki s svojim življenjem in delom dokazujejo, da je s pozitivnim odnosom in poznavanjem univerzalnih zakonov mogoče uresničiti vsake sanje.

 

Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje

S pomočjo naših knjig s področja zdravja se boste naučili, kako odgovornost za zdravje vzeti v svoje roke, tako da celostno skrbimo za svoje telo, um in duha.

Avtorji teh svetovnih uspešnic so se pri pisanju knjig opirali na starodavno znanje tradicionalnih medicin, ki jih združujejo z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji, tako da boste prejeli najboljše iz obeh svetov.

 

Za vas izbiramo le najboljše

Vsak izmed izjemnih avtorjev, ki jih založba Cangura.com predstavlja, je bil premišljeno izbran kot zelo pomemben delček mozaika. Njihova lastna modrost se opira na življenjske izkušnje, na podlagi katerih razvijajo svoje teorije in dognanja, ki temeljijo tudi na starodavnih izročilih, modrostih in konceptih velikih mislecev.

Naše knjige so prevedene z željo delati dobro in so primerne za širok krog bralcev. Vsak lahko najde  sebi zanimivega avtorja, ki ga bo nagovoril na način, ki mu je najbližji in ga najbolj razume.

Knjige naše založbe lahko kupite v vseh bolje založenih knjigarnah po Sloveniji, ob nakupu preko spleta (www.cangura.com) pa na redne cene veljajo še posebni spletni popusti.

 

Želimo vam čudovito potovanje po skrivnostih življenja,

vaša založba Cangura.com

 


P.S.  Če nam želite sporočiti svoje mnenje, nam pišite na
info@cangura.com.