Za možnosti oglaševanje na spletni strani Cangura.com, v knjigah založbe Cangura.com ali v reviji Karma+ pišite na urban@cangura.com.


Spletna trgovina Cangura.com

Spletna knjigarna in trgovina Cangura.com je začela svojo pot leta 2014 kot največji spletni ponudnik knjig v Sloveniji in danes na enem mestu ponuja več kot 7000 slovenskih knjig.

Leta 2016 smo ponudbo nadgradili s spletno trgovino izdelkov za boljše življenje. V ponudbi imamo že več kot 300 ezoteričnih izdelkov, od leta 2018 naprej pa tudi več kot 400 izdelkov iz naravne kozmetike in 1000 športnih izdelkov.

Za oglaševalce še posebej privlačna novost pa je zagotovo blog, kjer našim uporabnikom omogočamo brezplačno branje kakovostnih vsebin o osebni rasti, zdravju, duhovnosti in dobrih odnosih.

Obenem jih obveščamo o aktualnih dogodkih, delavnicah in izdelkih iz omenjenih področij.

Svojim zvestim uporabnikom omogočamo učinkovito in pregledno iskanje knjig in izdelkov, ki jim bodo izboljšali življenje,100 % garancijo in najpomembneje – preprost in varen nakup.


Zakaj oglaševati na Cangura.com?

– Cangura.com ima mesečno povprečno 80.000 obiskov.

– Več kot 3.000 različnih obiskovalcev dnevno. 

– Več kot 20.000 različnih obiskovalcev tedensko.

– Več kot 50.000 uporabnikov je prijavljenih na redne e-novice.

– Na facebook strani nam sledi več kot 10.000 ljudi.


***

Revija Karma+


Revija Karma+ je prva slovenska revija, ki se posveča osebni rasti, zdravemu načinu življenja, duhovnosti in skrbi za naš planet.

Ponosni smo, da sodelujemo z najboljšimi avtorji iz omenjenih področij, ki bralcem vedno znova predstavljajo najboljše načine, metode, pristope in izdelke, s katerimi si lahko pomagamo do boljšega življenja.

Povezujemo se z ljudmi, ki aktivno delujejo na tem področju in tudi pri oglasih venomer pazimo, da so ti zanimivi in uporabni za bralce. Možnost oglaševanja nudimo izključno tistim, ki ponujajo storitev ali izdelek, ki je v skladu z našimi vrednotami. Tako kot moramo v življenju k zdravju pristopiti celostno, tudi revijo ustvarjamo na ta način.

Naši bralci so v prvi vrsti ljudje, ki iščejo celostne rešitve za svoje težave. V ljudeh prebujamo ljubezen do sebe, boljše odnose, zdrav način življenja, skrb za naš planet in dvig zavesti.

Od septembra 2016 ima revija Karma+ novo grafično podobo in zasnovo, ki še dodatno pritegne k branju že tako privlačnih vsebin.


Zakaj oglaševati v Karmi+?

– Karma+ izhaja vsak drugi mesec, torej šestkrat letno.

– Naklada posamezne številke je 4500 izvodov.

– Prodaja se v vseh trafikah, bencinskih črpalkah in večjih prodajalnih.

– Oglašujemo jo tudi v e-novicah (nanje je prijavljenih 50.000 uporabnikov) in prvi strani spletne knjigarne Cangura.com (mesečno jo obišče 80.000 ljudi), kjer je možno revijo tudi delno prelistati.


Za možnosti oglaševanje na spletni strani Cangura.com, v knjigah založbe Cangura.com ali v reviji Karma+ pišite na urban@cangura.com.