Že dalj časa smo si želeli, da bi za naše postanstvo in željo po boljšem življenju, našli tudi primerno osebo, ki bi to idejo sama izžarevala in jo vsakodnevno živela. Iskali smo pozitivno, močno osebnost, ki se rada razvija, ki ne prenese stagnacije in zna tudi v težkih trenutkih gledati na življenje kot na nekaj edinstvenega, nezamenljivega, čarobnega …

Vse te lastnosti smo našli v nekdanji vremenarki in radijski voditeljici Alenki Oldroyd – Rezi, ki je z veseljem postala ‘knjižna ambasadorka’ založbe Cangura.com.

Reza namreč življenje in znanje zajema z veliko žlico, jutro pa je njen najljubši del dneva. Zelo je povezana z naravo, goji avtohtoni slovenski česen in prideluje lastno zelenjavo. Rezino sporočilo je kratko: živite svoje sanje in pazite na zdravje!

Preberite si zanimiv intervju z našo novo VIP osebnostjo: Rezo – ekskluzivno samo na Cangura.com!

PS – Na voljo je tudi Rezin vodnik za zdrav življenjski slog – Na vrhu z Rezo, ki ga lahko za samo 7,90 eur naročite na Cangura.com >>

 

Oglejte si kako uspešno je Reza opravila svoje ‘domače branje’ ter kaj pravi o vsebini naših knjig, ki jih z navdušenjem prebira:

– Recenzija knjige ‘Zdravljenje kandide: Kvasovke, glivice in vaše zdravje’ >>

– Recenzija knjige ‘Zakoni ljubezni: Ustvarjanje sanjskega odnosa’ >>

– Recenzija knjige ‘Ho’oponopono: Havajski obred odpuščanja’ >>