Na spletni strani Cangura.com sprejemamo plačilne kartice MasterCard, Visa, Visa-Electron, Activa Maestro in Activa. V koraku izbire načina plačila izberite ‘Kreditne kartice (Spletni sistemi Eondiners)’. Po oddaji naročila pa boste preusmerjeni v varno okolje za plačevanje s plačilnimi karticami – sistem MegaPOS. Vpišite imetnika kartice, številko kartice, CVV2/CVC2 kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis ter veljavnost kartice. 

Za nekatere kartice je potrebno vpisati še dodatno 8-mestno številko SecureCode oz. Passcode, ki jo ustvarite s pomočjo prenosnega čitalca. Številke kreditne kartice ne shranjujemo za prihodnja naročila. Ob ponovnem nakupu jo boste morali ponovno vpisati. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kreditne kartice pri nakupu se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas nemudoma obvestite. Ta način lahko izberete, če nakup opravljate kot fizična ali pravna oseba.


Podrobenjši opis uporabe sistema MegaPOS:

1. KORAK: 

Takoj po kliku na zaključi naročilo boste iz našega sistema prenešeni v MegaPOS. V prvem koraku vnesete številko kartice, CVV2/CVC2 kodo ter izberete veljavnost kartice.


2. KORAK:

V drugem koraku je potrebno v sistem SecureCode vnesti vaš datum rojstva in davčno številko. Strinjati se morate tudi s pogoji uporabe.


3. KORAK:

V tretjem koraku pa vas bo sistem prosil še za kreiranje SecureCode gesla, katerega boste nato lahko uporabljali v vseh podobnih MasterCard SecureCode sistemih.