VELIKA NAGRADNA IGRA: PODARIMO 111 KNJIG! 🙂

Izpolnite obrazec, sodelujte v nagradni igri na naši facebook strani Cangura.com in z malo sreče prejmite brezplačno knjigo, ki vam lahko spremeni življenje!

 

Kako sodelujem v nagradni igri?


1. Izpolnite obrazec na desni strani.

2. Pridružite se nam na naši facebook strani Cangura.com.

3. Na facebooku všečkajte ter delite našo nagradno igro, v komentarju pa nam sporočite, katero knjigo želite brezplačno prejeti na svoj naslov.


Izbirate lahko med šestimi knjigami:


Napoleon Hill je oče osebne rasti, poslovnega uspeha in samomotivacije. Vse življenje se je ukvarjal z vprašanjem, zakaj so nekateri ljudje uspešni in drugi ne, in pri tem preučeval najuspešnejše ljudi svojega časda, kot sta Henry Ford in Andrew Carnegie. Zakoni uspeha, ki jih je Hill odkril in so zbrani v tej svetovni uspešnici, so danes prav tako relevantni kot v njegovem času.


To je knjiga o resnici, natančneje resnicah, o katerih se v šoli niste nikoli učili. O resnicah, ki se dotikajo samega bistva človekovega obstoja in izhajajo iz osnovnega vprašanja, ki si ga človeštvo zastavlja že dolgo – iz vprašanja Kdo smo? 


Gre za neprecenljiv vodnik do vesoljne modrosti Yi jinga. Avtor Wu Wei je izluščil najglobljo modrost Yi jinga, ki so jo kitajski modreci ohranjali tisoče let, in jo podal v obliki preprostih, a izjemno globokih rekov. Izrekom je dodal navdihujoče razlage in komentarje, ki ljudem pomagajo, da opremljeni s to modrostjo, pridobijo čudovite darove, ki si jih vsi želimo: blaginjo, mir, ljubezen in srečo. Vsak rek spremlja prekrasna avtorjeva risba v zen stilu. 


Je hrana, ki prinaša zdravje in je hrana, ki povzroča bolezni. Kakšno vlogo igrajo namizna sol, bel rafiniran sladkor, bela moka in rafinirana olja? Kako vpliva meso in kuhana hrana na telo? Skupaj odkrivamo vzroke za zastrupljanje telesa. Ali obstaja naravno zdravilo oz. rešitev? Kako globoko v naši prehrani sega vzrok za naše zdravstvene težave?


Zemlja je že prešla s tretje na četrto dimenzijo, do leta 2032 pa nas čaka nova zlata doba na peti dimenziji. Na dimenziji, kjer bomo med seboj sodelovali, si zaupali in ravnali v najvišje dobro vsega. Diana Cooper podaja natančne podatke o spremembah na področju gospodarstva, politike, podnebja in zemeljskega površja. Najbolj vznemirljiva dela knjige sta njena predstavitev novih duhovnih energij, ki vstopajo v naš planet, in opis vplivov omenjenih energij na posamezna področja našega planeta oziroma na svet kot celoto.


Pričujoča knjiga predstavlja starodavno modrost za enaindvajseto stoletje in služi kot nadaljevanje Tao te kinga, temeljnega dela taoizma in klasičnega priročnika za umetnost življenja. Zahodnemu bralcu delo Druga knjiga taa ponuja pot v resničnost, ki nima prav nobenega opravka s taoizmom ali budizmom oziroma s starim in novim, temveč predvsem in povsem z resnico. Ta umetniški hibrid presega čas in ideologije, prav tako pa ga odlikuje naravna lepota najlepše poezije. 

Žrebanje bo 21. maja. Vseh 111 nagrajencev bomo objavili na facebook strani Cangura.com, pod nagradno igro.


Veliko sreče! 🙂

 

Sodelujte v nagradni igri!

Za sodelovanje v nagradni igri izpolnite spodnji obrazec.

{{block type=”optiweb_form/form” template=”form.phtml”}}