Mesečni horoskop

Kaj nam prinaša januar?

 

 

           

OVEN

 

Ostanite optimistični! Ne odnehajte zdaj, preden se zgodi čudež. V privat življenje vnesite malce več veselja in strasti. Ko odprete srce dajanju, prejmete pomoč nebes in vaš življenjski namen se hitreje in lažje izpolni. Ostanite optimistični!

 

  

 

 

    

 BIK

 

Garali ste. Zdaj je čas za počitek. Prošnje za finančno podporo so uslišane in pomoč prihaja. Najslabše je že za vami, nova pozitivna doživetja so na obzorju. Bilo je vredno čakanja.

 

 

 

  

 DVOJČKA

 

Dajati, podariti, se razdajati – to vam ne povzroča težav. Razmislite malo o tem, koliko si dovolite sprejemati. Kako naj vas »vesolje« obdari, če je globoko v vas zakoreninjeno prepričanje, da daril ne potrebujete oziroma si jih ne zaslužite? Spremenite to! Naučite se sprejemanja.

 

 

 

  

 RAK

 

Dovolite svojemu notranjemu mladostnemu duhu veselje, naj zažari. Prav zdaj obkroža vas in dogajanje okoli vas posebna čarobna energija. Ko izrazite več ljubezni, upravičeno lahko pričakujte tudi čudeže.

 

 

 

  

 LEV

 

Čeprav še ne vidite rezultatov, nebesa delujejo za kulisami in vam pomagajo. Počakajte in medtem trenirajte zaupanje. Uresničitev želja in ciljev ni več daleč. Veselite se, saj je v naprej že za vse poskrbljeno.

  

 

  

 DEVICA

 

Strahovi otežujejo vaše odločitve. Vzemite si čas za počitek, mirujte in uživajte v svoji samoti. Kar je namenjeno se bo zgodilo hitreje, če zaupate, da se vse odvija v vaše najvišje dobro. Življenjska sprememba prinaša velik blagoslov.

  

 

  

 TEHTNICA

 

Pomembno je, da mislite na to, kar si želite, in ne na to, česar se bojite. Opazujte in poslušajte, da boste lažje opazili znake, ki vam jih pošilja vesolje. V svoje življenje lahko pritegnete le to, kar imate v sebi vi sami.

 

 

 

  

 ŠKORPIJON

 

Ko postajajo vaši občutki do vaše matere bolj zdravi, se vaše želje izražajo hitreje in bolj natančno. Če si priznate ali ne, vzgoja, ki ste jo prejeli vpliva tudi na vaše ljubezensko življenje. Odpustite in se zahvalite. Tudi zato, da lažje uredite svoje življenje. 

  

 

  

 STRELEC

 

Ne hitite za vsako ceno! Počakajte na ugoden trenutek za boljše rezultate. Da bi ponovno osvojili ljubezen, se je pred tem potrebno osvoboditi preteklosti. Čas je, da ponovno nadzorujete svoje misli, čustva in življenje.

 

 

 

 

  

 KOZOROG

 

Šele, ko se poslovite od starega načina razmišljanja, se lahko rodi novo. Pomembna blagoslovljena življenjska sprememba je pred vami. Tudi ljubezensko življenje se dviguje na višjo raven, saj se preko iskrenega pogovora lahko odnos močno poglobi.

  

 

  

 VODNAR

 

Znamenja vas svarijo! Želja se uresniči, ko se vi odločite za spremembo. Čas je primeren, zato ne čakajte, da se drugi odločijo namesto vas. Vaše misli in odločitve so tiste, ki pozitivno ali negativno vplivajo na vaš pogum in  samozavest. To je čaroben trenutek za spremembe, zato le pogumno!

 

 

 

   RIBI

 

Potrebujete več informacij, zato je nujno potreben pogovor. Zdaj res ni čas za umik! Raziskujte in bodite pozorni, kaj vam sporoča okolica.  Kjer je želja, a ni zaupanja, niso mogoči novi začetki.


Nov horoskop objavimo vsak prvi ponedeljek v mesecu in velja do konca tekočega meseca. 🙂

Splošni mesečni horoskop je napisala Marjana Zagorc.

Za osebni angelski horoskop, svetovanje, spreminjanje življenja na bolje, pomoč pri opuščanju nekoristnih vzorcev in predolgem »objemu« žalosti ali samokaznovanju, sem vam na voljo na fb strani angelska ljubezen ali na marjana.zagorc@gmail.com.

Naj vam skrbno spisana, dnevno objavljena sporočila z afirmacijami olajšajo ali polepšajo dan. Obiščite fb stran: angelska ljubezen.