Neverjetna tehnika manifestacije, ki deluje!

 

 

 

Veste kaj je zakon privlačnosti? In kako ga uporabljati?

Veste kaj je razlika med manifestacijo, vizializacijo in meditacijo?

 

manifestacija

 

Počakajte ...

Zavedam se, da marsikateri izmed vas ne verjamete v Zakon privlačnosti ...

Tudi sama sem zelo analitična oseba, zato vam obljubim, da razumem, od kje izhajate in kako razmišljate.

Vendar sem hkrati tudi zelo duhovna oseba.

Zato vam danes, ko razlagam, kako uporabiti Zakon privlačnosti za manifestiranje želenega v življenju, povem naslednje ...

Če ste duhovna oseba, vam bom pomagala, da boste bolj osredotočeni na to resničnost.

In če ste bolj analitični, vam bom pokazala, kako lahko to storite z znanstvenega vidika, tako da bo uporaba Zakona privlačnosti postala logična. Ni vam treba kupovati kristalov, verjeti v retrogradni Merkur ali vsako jutro sedeti pri miru 15 minut. 

Ste v življenju navajeni dobiti kar želite? Ali ljudi, ki pravijo, da dobijo vse kar si želijo, označujete za "egote"? 

Nasprotje od tega, kaj si želite v življenju ne sme obstajati, če si želite da nekaj res deluje. Le tako lahko dobite ali udejanjite kar si res želite. 

Če želite voditi ali razviti res uspešno podjetje, potem propad tega, v vaši glavi, ne sme obstajati. 

Če si želite shujšati do poletja, potem opcija, da lahko hujšanje prestavite na naslednje leto, ne sme obstajati. 

Verjeti morate v uspeh podjetja tako zelo, da boste naredili vse, da podjetje zraste in uspe. Ves čas morate izrabiti zato, da naredite vse, da se to udejanji. Ne smete dopuščati možnosti, ali razmišljati o možnosti ... kaj pa če mi ne uspe, kaj bom potem delala, če mi ne uspe, se bom pa drugje zaposlila, bom že nekaj ... tega ne sme biti v glavi. Osredotočati se morate na korake do uspeha podjetja. Karkoli naredite, naredite do 100 %, dajte 100 % sebe v izvedbo plana. Ne delajte "backup" planov. Naredite plane, uskladite telo in miselnost, da bo cilj dosežen. 

Ali se vi osredotočate na to kaj želite v življenju? Ali na to kaj ne želite, da se vam zgodi? 

Zakon privlačnosti nam sporoča, da lahko v svoje življenje pritegnemo vse, kar si zares želimo in kar čutimo globoko v sebi.

Zakon privlačnosti je ideja, da lahko s svojimi mislimi, čustvi in dejanji privlačimo v svoje življenje določene stvari, dogodke, situacije in ljudi. Temelji na prepričanju, da smo vsi del univerzalne energije in da lahko ta energija deluje v našo korist ali proti nam, glede na to, kako jo usmerjamo. Zakon privlačnosti trdi, da je vesolje nenehno v gibanju in da lahko z našimi vibracijami vplivamo na to, kaj privlačimo v svoje življenje. Mnogi verjamejo, da je za uporabo zakona privlačnosti potrebno osredotočiti se na pozitivne misli in občutke ter vizualizirati, kaj si želimo, da bi lahko privabili to, kar želimo v svoje življenje.


Knjige, ki natančneje opisujejo zakon privlačnosti in kako ga udejanjiti v praksi:

 

Vse v vesolju je sestavljeno iz energije ...

... tudi tiste stvari, ki se zdijo fizične in trdne. Pravzaprav so vsi atomi, iz katerih so sestavljene, vibrirajoča energija. Tako smo tudi mi, ljudje, narejeni iz energije. Naša čustva, naše misli, naše besede - vse to oddaja energijo.

Večina od nas se vidi kot človeka, omejenega s svojo kožo in oblačili. Vendar to ni povsem res. Vsak izmed nas oddaja energijo, ki tvori našo avro - nekakšno energetsko polje okoli nas.

In ko si nečesa ne želimo, stalno ponavljamo ... upam, da me ne bo zapustil, upam da se ne zaletim, upam da se mi ne bo zgodilo nekaj slabega ... in temu dajete velik čustveni poudarek. S tem pošiljate slab signal v svet, v vesolje. In ker velja "like attract like" ali podobno privlači podobno, boste to privabili v svoje življenje

Bolj kot se posvečate nečemu, bolj bo to raslo.

Zato je tako zelo pomembno, da prenehate razmišljati o tistem, česar ne želite. Pogosto dobimo nasvete ... samo razmišljaj pozitivno, vse bo ok ... Ko si v težki situaciji in ne najdeš izhoda, ne gre tako zlahka.
Negativnost bo šla stran, ko se boste osredotočali na to kar želite. Na to kar želite doseči, saj boste ustvarili energijo zato kar si želite. Realistično: Ko si boste nekaj zares želeli, boste naredili plan, vam bo zanimivo brskati in se dokopati do rešitev. Vsakemu boste povedali kaj delate, kam želite. Tudi drugi vam bodo pomagali na poti, kjer bodo lahko prispevali in ...če povem v duhovnem smislu ... vesolje vas bo podprlo.

Torej naravnajte svoje misli in um nato, kar si želite. Tako bo tudi vaša podzavest šla z vami. Verjeli boste da je mogoče doseči cilj. Cilj lahko tudi vizualizirate ali uporabite manifestacijo.

 

Kaj je manifestacija?


Manifestacija je proces, v katerem svoje misli, občutke in prepričanja uporabimo za ustvarjanje resničnosti, ki jo želimo doživeti. Gre za prepričanje, da lahko svojo resničnost oblikujemo z namenom, da privabimo stvari, dogodke in izkušnje, ki so v skladu s tem, kar si želimo. Ta koncept se pogosto povezuje z zakonom privlačnosti, ki pravi, da lahko s pozitivnim razmišljanjem in čustvovanjem privabimo v svoje življenje želene izkušnje, ljudi, situacije in stvari. Manifestacija vključuje tudi sprejemanje odgovornosti za svoje življenje in aktivno ustvarjanje svoje prihodnosti, namesto da bi se počutili žrtev okoliščin ali drugih ljudi.


Seznam knjig, ki razlaga kaj je manifestacija in kako jo uporabiti, kje začeti, konkretni koraki za izvedbo:A ne bo vse poslalo vesolje! Potrebna je akcija!

Lahko vse dni manifestirate in vizualizirate svojega sanjskega partnerja, a če se ne boste oblekle in stopile iz stanovanja. Moški ne bodo prišli sami od sebe trkati na vaša vrata.

Torej lahko manifestirate in vizualizirate tako močno, a brez akcije ne bo cilja.

Zato je potrebna akcija, a ne v stanju, da cilj močno potrebujete, saj ko delujete v duhu "moram" ste na nižjih vibracijah, ustarjate negativno energijo do cilja.
Pomembno je, da si predstavljate, da ste že na cilju.

Četudi se znajdete v težki, negativni situaciji na poti, ne glejte le na to situacijo. Glejte naprej, glejte kamor želite iti, predstavljajte si cilj pred seboj.

Fokusirajte se na to kar želite, delajte na korakih do cilja, lahkotno, brez prisile, z visoko vibracijo ali energijo in vesolje vam bo pomagalo.