Mesečni horoskop

Kaj nam prinaša februar?

 

 

           

OVEN

 

Ni vse, kot je videti! Pomanjkanje vere močno vpliva na tvoje ljubezensko življenje. Boš tik pred zdajci, vrgel puško v koruzo? Odnehal tik pred koncem? Sedaj, ko si malo pred tem, da se zgodijo spremembe? Razmisli! Je bil ves tvoj trud, napor zaman? Res nimaš več volje? Res ne čutiš več ničesar? Kje je tvoja vera? Vera v ugoden razplet, upanje v boljši jutri? 

 

  

 

 

    

 BIK

 

Istočasno se odpirata dve poti. Katero izbereš, katera je prava zate? Raziskuj! Vendar v sebi, ne izven sebe. Prava odločitev je tu, v tvojem srcu. Zadovoljno, srečno življenje je tvoja odločitev. Koga slišiš, komu prisluhneš, sebi ali drugim? Življenje je vendar tvoje, v resnici samo tvoje! Kdo ga usmerja? Ti?

 

 

 

  

 DVOJČKA

 

Lažna maska je breme tistega, ki jo nosi. Za njo je skrita stiska, obup in strah. Je hrana za nemir. Je blokada blagoslovom.  Ob odstranjevaju boli. Mnogokrat še bolj kot tisto, kar je skrito za njo. Ranam z nošenjem maske res ni konca, vse dokler ni premajhna in  jo je nujno odstraniti. Odstraniti zato, da se lahko začne zdravljenje. Zdravljenje na vseh nivojih.

 

 

 

  

 RAK

 

Oči so nam dane, da vidimo, da ne spregledamo česa pomembnega. Da poleg lepot, ki nas obkrožajo, lažje in hitreje opazimo tudi pomoč, ko nam je le-ta ponujena. Zakaj izbiraš samoto in z njo povezano žalost in nemir? Kaj res ne opaziš ljudi, ki te imajo radi in ti želijo pomagati? Ljudi, zaradi katerih je tvoja osebna rast lahko hitrejša in bolj učinkovita. Ni primeran čas za umik! 

 

 

 

  

 LEV

 

Počakaj, ne prehitevaj. Res je, da se stvari ne odvijajo tako hitro, kot si želiš. Potreben je čas, predvsem zato, da se zaveš  lastne vrednosti. Ni prave ljubezni, kjer ni trdnega prepričanja o lastni vrednosti, kjer ni zavedanja, da si zaslužimo in pristajamo le na najboljše. Ne hiti! Čas čakanja izkoristi za raziskovanje in spoznavanje svojih želja, da boš jutri lahko postavil meje, ko bo to potrebno.

  

 

  

 DEVICA

 

Pričakuj čudež. Tvoje finančno stanje je tik pred preobratom. Prisluhni intuiciji. Prisluhni, sledi in ravnaj se po njej. Ne dvomi vanjo, kajti z nezaupanjem odrivaš in podaljšuješ to, kar se ti ima zgoditi – čudež. Zaupaj!

  

 

  

 TEHTNICA

 

Nova jutranja zarja je pred vrati. Bodi pozoren, da sedaj odložiš vse težave, stiske in bremena, ki so del preteklosti. Da odložiš vse, kar ne želiš nesti z seboj v prihodnost.  Naj novi Ti, odloži stari Jaz – nihče tega ne zmore storiti namesto tebe. 

 

 

 

  

 ŠKORPIJON

 

Odpusti in sprejmi lekcijo izkušnje, ki je za tabo. Zagotovljeno imaš pomoč nebes, ki zdaj zate odpirajo nove poti. Pozdravi se, odpusti si in reci »zdravo« novim ljudem, novim situacijam in zate boljši priložnosti.

  

 

  

 STRELEC

 

Čas je za razvedrilo, čas je za premik naprej. Potrudi se za »priklic«, uresničitev dolgoletnih sanj. Kjer so misli, tam so cilji. Razmišljaj o tem, kar želiš in ne o tem česar se bojiš. Čas je za novo; nove korake, novo zaposlitev, novo ljubezen… Povej si: »Čas je za…?

 

 

 

 

  

 KOZOROG

 

Poglej, poglej kako rasteš in napreduješ! Počasi, vendar sigurno in zagotovo. Bodi pozoren, bodi potrpežljiv, ne vdaj se neučakanosti! Varno je čakati, varno je iti počasi, varno je ljubiti. Ljubiti sebe in druge.

 

  

 

  

 VODNAR

 

Odpri se! Odloči se za pogum. Odloči se za zdravljenje! Zdaj, ta trenutek odloži strah, le blokira te. Kjer je prisoten strah, tam ni moči. Kjer je zaprto eno, ne more vstopiti drugo. Odpri se, naj vstopi. Odpri se blagoslovom!

 

 

 

   RIBI

 

Dihalne vaje ali meditacija te osvobodi in ponudi moč, pogum za iskren, nujno potreben pogovor. Pogovor, v katerem se oba naučita boljše komunikacije poslušanja in govorjenja. Komunikacije, katera vaju osvobodi in ponudi široko paleto vseh možnosti za rešitev. Ni jih malo, če prisluhneš. Najprej sebi, v svojem miru, nato preko vajinega pogovor.


Nov horoskop objavimo vsak prvi ponedeljek v mesecu in velja do konca tekočega meseca. 🙂

Splošni mesečni horoskop je napisala Marjana Zagorc.

Za osebni angelski horoskop, svetovanje, spreminjanje življenja na bolje, pomoč pri opuščanju nekoristnih vzorcev in predolgem »objemu« žalosti ali samokaznovanju, sem vam na voljo na fb strani angelska ljubezen ali na marjana.zagorc@gmail.com.

Naj vam skrbno spisana, dnevno objavljena sporočila z afirmacijami olajšajo ali polepšajo dan. Obiščite fb stran: angelska ljubezen.